Med noga utvalda företag projektleder vi vårt trogna och sedan länge inarbetade Design Team. Tillsammans skapar vi unik inredning med form för idag och framtiden, i alla rum.

ZING

Som enda företag i Sverige samarbetar Idéal INTERIÖR med Zing INSTALLATIONS från Frankrike. Zing ägs av Stéphane Coville som är mångfaldig prisbelönt för sin kreativitet.
Tillsammans skapar vi världsunik och häftig effektbelysning för privat & offentlig miljö.
Du har aldrig sett något liknande innan! Kika in i Zings värld: www.zing.fr.
Har du önskemål infriar vi dessa!

Idéal INTERIÖR
FLÜGGER

T. Åkerlund Måleri erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom ut och invändig målning, nyproduktion samt renovering av kontor, villor och lägenheter. Företag startades 2001 av Tommy Åkerlund som har gedigen branscherfarenhet. Idéal INTERIÖR har länge och framgångsrikt samarbetat med T.Åkerlund Måleri.

Idéal INTERIÖR
Flügger

Flüggers affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment byggnadsfärg, träskydd, tapeter, måleriverktyg och naturliga tillbehör i god målarmästare kvalitet. De prioriterar miljöriktiga, sunda produkter, som ger vackra och hållbara ytor. Idéal INTERIÖR sätter färg med dessa produkter.

Idéal INTERIÖR

Vi samarbetar även nära med elektriker, sömmerskor, snickare, VVS:are och fler hantverkare som kan komma att krävas inför ett projekt.