Nyckeln till Idéal INTERIÖRS framgång är att vi möter behoven hos dig som kund i alla de olika idéer och förslag som tänkas kan. Vi är ett ögonöppnande inredningsföretag där vi som InredningsDesigner skapar nya förutsättningar för en bättre miljö där ni finns, från start till slut.

Hur det går till?

Vi bjuder dig på en Inredningskonsultation * i er miljö, privat eller offentlig, för genomgång av olika möjligheter och upptag av era önskemål. Alla våra kunder har olika önskemål, förutsättningar och behov. Förslag arbetas fram speciellt för er med ex. platsbyggnationer, färgval, materialval, belysning, möbler och textilier utifrån er miljö, budget och möjligheter. Därefter presenteras visionen i materialprover och bilder så att ni enkelt kan förstå och tycka till. Efter samtycke ingår det i vårt åtagande och för er bekvämlighet att vi beställer all inredning, levererar och installerar. Vi projektleder för samtliga hantverkare och uppdaterar samt informerar er under hela projektets gång, litet som stort. Idéal INTERIÖR blandar perioder och stilar för att skapa den miljö som ni vill vistas i. Extraordinärt är det nya ordinära och Idéal INTERIÖR är din Inredare i tiden!

*Förutsättningen för kostnadsfri konsultation är ert behov av inredningshjälp från Idéal INTERIÖR, annars debiteras besöket timvis.